Dispositiu especial del Servei Català de Trànsit per Setmana Santa aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Es registraran retencions en hores punta a les principals vies del país / Foto: ACN

Es registraran retencions en hores punta a les principals vies del país / Foto: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) posa en marxa un dispositiu de trànsit especial coincidint amb les vacances de Setmana Santa. L'operació es fa en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, que desplegaran 1.765 agents, des d'aquest divendres fins la matinada del 2 al 3 d'abril.

L'operació es concentrarà en dues fases, la primera aquest cap de setmana, des de divendres fins el diumenge de Rams, coincidint amb l'inici de les vacances escolars, on es preveu que surtin mig milió de vehicles de l'àrea metropolitana. La segona fase començarà el Dijous Sant i acabarà el Dilluns de Pasqua i l'SCT espera que es desplacin 400.000 vehicles des de Barcelona i rodalies.

Està previst que les principals vies del territori, com l'AP-7, l'A-2, la C-16 i la N-340 registrin retencions en hores punta.

Pel que fa a la tornada, s'estima que 625.000 vehicles arribin a l'àrea metropolitana de Barcelona entre les dotze del migdia de l'1 d'abril i les dotze de la nit del dilluns 2. Setmana Santa sol ser un període especialment complex pel què fa a la mobilitat i aquest any estarà molt marcada per la meteorologia, que fa que les pistes d'esquí es mantiguin obertes en un període on tradicionalment comencen a créixer els desplaçaments cap a zones de platja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.