Tallers, esports i propostes infantils donen forma al cap de setmana


  • Comparteix:

El Monestir acull algunes de les propostes / Foto: Localpres

El Monestir acull algunes de les propostes / Foto: Localpres

Sant Cugat ofereix aquest cap de setmana propostes variades i per a tots els gustos. Dissabte vindrà marcat per activitats esportives i culturals, mentre que també marcaran la jornada de diumenge.

Dissabte
El dissabte arrenca a les deu del matí amb una activitat de ioga al Parc de l'Arborètum i la 4a Trobada de Karate a la ZEM Rambla del Celler. En propostes esportives també porten la primera sortida en bicicleta elèctrica de muntanya, que donarà el tret de sortida a les quatre de la tarda al carrer de Sant Bonaventura, 24. També hi haurà dues sessions de portes obertes: a l'escola bressol municipal a dos quarts d'onze del matí i a l'ermita de Sant Medir a les onze.

Diversos tallers completen la resta del matí. L'Ateneu comença a dos quarts d'onze amb un taller de robòtica creativa i un taller familiar de cuina i nutrició per descobrir sopars fàcils i saludables; i a les onze proposa un taller per a infants d'entre set i 14 anys per aprendre la dansa tradicional de Balears, 'Ball de Bot Infantil'. La Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori proposa un altre taller a les onze del matí adreçat a infants d'entre dos i cinc anys, 'Explorem'. Per la tarda, a dos quarts de sis, Cal Temerari ofereix una activitat per a famílies amb infants de tres a sis anys per experimentar, crear i reflexionar junts amb una especialista en arts plàstiques i processos creatius .

La cultura troba el seu lloc en la visita teatralitzada que proposa el Museu del Monestir a les dotze del migdia per conèixer la història que s'amaga darrere dels capitells. A més, el Monestir acull un concert de Cant gregorià i música antiga a les nou de la nit.

Les arts escèniques també troben el seu lloc a partir de les set de la tarda amb el retorn d''Improsionant', la lliga d'espectacles improvisats de Sant Cugat. Les classificacions per a la gran final de Festa Major començaran amb la confrontació de l'equip blau contra l'equip taronja.

Diumenge
L'esport també serà protagonista el diumenge. A les deu del matí començarà el concurs de doma territorial a l'hípica Can Caldés, i mitja hora més tard serà el torn del 5è Torneig Solidari de bàsquet inclusiu a les pistes de Sant Francesc. Per acabar, a les onze del matí, i per celebrar el Dia Mundial de la Bicicleta, es durà a terme una bicicletada popular de nou quilòmetres per carrils bici de la ciutat.

Diumenge també serà un dia marcat pels tallers i mercats. A dos quarts de deu del matí, tindrà lloc al Mercantic el 'Vintage Fest', un mercat d'objectes antics i curiosos. A les onze, l'escola La Floresta celebra la 4a Festa Intercultural, amb paradetes gastronòmiques, tallers i actuacions. I a les cinc de la tarda, l'entitat Petits Músics del Món organitza el 7è Mercat Solidari amb Hear Us Children Malawi per practicar la cooperació i conèixer altres realitats.

Per acabar les activitats de diumenge, el grup Teatre Espiral posarà el toc d'humor amb l'obra 'Mots en joc' al Casal de Cultura de Valldoreix. El duet Criatures, amb un concert a l'Escola Municipal de Música, i Guillermo Celano Trio feat. Gorka Benítez, al restaurant VdGust, seran els encarregats de portar la música a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.