La centenària RODÓ es trasllada al carrer de Sant Ramon


  • Comparteix:

La nova ubicació de l'empresa RODÓ, al número 26 del carrer de Sant Ramon

La nova ubicació de l'empresa RODÓ, al número 26 del carrer de Sant Ramon

L'empresa de millora dels espais de la llar RODÓ ha traslladat el seu local del número 6 de l'avinguda de Rius i Taulet al carrer de Sant Ramon número 26, al costat de la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot. Amb més de 100 anys d'història, l'empresa va començar dedicant-se a l'adequació i rehabilitació del bany, però amb el pas dels anys ha anat ampliant el ventall de treball a l'especialització en cuines, paviments i revestiments, piscines, projectes de jardins, parquets i tancaments.

La reubicació de l'empresa Rodó és definitiva i la inauguració del nou espai tindrà lloc durant la primera quinzena de juny. De moment, els responsables encara atenen els clients al local antic. Aquest edifici serà enderrocat en els propers mesos i en el terreny es construirà un nou equipament amb comerços a la planta baixa i 15 apartaments.

Local antic





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.