Escoles, grups i entitats escalfen motors per treure la música al carrer el 21 juny

Sant Cugat celebra el Dia Internacional de la Música amb una gran varietat de propostes


  • Comparteix:

Sant Cugat s'omplirà de música de tots els estils i formats el dijous 21 de juny per celebrar la 6a edició del Dia Internacional de la Música. Una quinzena d'escoles, grups i entitats assagen des de fa mesos per oferir a la ciutadania un tastet de la feina feta durant el curs repartits en set escenaris arreu de la ciutat.

La iniciativa conjunta, que arriba a la 6a edició, implica prop d'un miler de persones que faran sonar els carrers i places de Sant Cugat. Tot plegat, amb l'objectiu de compartir música tant amb altres grups i escoles com amb el públic. Ho explica el professor d'Aula de So, Louis Denis.

Louis Denis

La unió de totes les entitats i veure que podem treballar tots en una mateixa línia per musicalitzar la ciutat és un dels objectius. A més, també mostrar i posar en valor la feina que fem.


La directora de l'escola Fusió, Gemma Navarra, destaca el fet de 'sortir al carrer' amb grans formacions instrumentals.

Gemma Navarra

Tots els nens i nenes i joves de l'escola Fusió estem preparant amb molta il·lusió sobretot música instrumental amb grans formacions per sortir als carrers de Sant Cugat.


De la seva banda, la coordinadora d'activitats de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels (EMMVA), Mireia Puig, també s'ha mostrat 'il·lusionada' amb el fet de col·laborar amb altres escoles i entitats.

Mireia Puig

Ens fa molta il·lusió sortir al carrer en aquest dia, que està dissenyat per això. I més si ho fem col·laborant amb totes les escoles i entitats de la ciutat.


Els escenaris estaran situats a la plaça d'Octavià, a la plaça del Coll, a la plaça dels Quatre Cantons, a la plaça de Barcelona, a la plaça de Doctor Galtés, al carrer de Valldoreix i al Casal Torreblanca. A més, l'Escola de Música de Valldoreix (EMV) també oferirà un tastet al territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.