Carmanyola, cervesa i bon vi, la recepta perfecta per aquest dissabte de Festa Major


  • Comparteix:

Qui farà la millor truita de la festa grossa? / Foto: Facebook Festa Major

Qui farà la millor truita de la festa grossa? / Foto: Facebook Festa Major

Els tasts de cervesa del SantQBeer, de vins al Claustre del Monestir i l'estovallada al Parc Central són només una petita mostra de l'oferta gastronòmica que ofereix la Festa Major aquest dissabte. La gran majoria d'activitats combinen la teca amb la música.

11.00 - 14.00 - Aperitiu & Màgia amb l'il·lusionista Óscar Sanjuan, al Mercat Torreblanca.

12.00 - Dinar popular amb arrels a la Caseta del CPA.

12.00 - 01.00 - El SantQBeer porta a la plaça de l'U d'Octubre una jornada amb tasts de cervesa i la música, a la una del migdia, de Sunfluwer division & La tour de Carol.

13.00 - 17.00 - 7a Estovallada: Pícnic Musical i 'food trucks' al Parc Central. Hi haurà les actuacions de Xiula a la una del migdia i de Balkan Paradise Orchestra a les tres de la tarda.

13.30 - 9è Concurs de Truites i Dinar Popular a la FMA. Una activitat organitzada per la CUP.

17.00 - 03.00 - 6è Esdeveniment Intercultural al parc de la Pollancreda. La mostra cultural llatinoamericana que organitza l'Associació Multicultural Sant Cugat torna amb gastronomia autòctona, entitats culturals, tallers, activitats familiars i música en directe.

18.00 - Activitats a la DesPlaça Jove. Al parc de Ramon Barnils es podrà gaudir de propostes com un taller de samarretes, la celebració del 'Holi Festival', una barbacoa popular a càrrec de la UESC i les proves de la 'Desparta Jove'.

19.00 - 02.00 - 19è Tast de Vins amb Ritme! al Claustre del Monestir. Vins Noé organitza aquesta trobada que tindrà la música del Claes Magnet Trio. Les entrades costen 15 euros.

19.00 - 23.30 - Gran tarda d'arts al parc, al Parc Central. Hi haurà les actuacions de les companyies Anna Roca, Volem volar, Totonco Teatro, JAM, Bot Project i Manolo Alcántara.

19.00 - 02.00 - Quadres de ball a la Caseta del CPA. A les deu de la nit hi haurà l'actuació de Javier Ginés amb Desafío Flamenco. No hi faltarà la bona teca.

20.00 - 00.00 - Graellades de Festa Major a l'avinguda de Cerdanyola i la plaça d'en Coll. Una activitat de l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir.

20.30 - Cuscús Solidari a l'Espai d'Arreu, organitzat per Sant Cugat amb el Poble Sahrauí.

20.30 - Sopar popular de barri a l'avinguda de Cerdanyola i al carrer de la Creu. Una activitats de l'associació veïnal del barri.

20.30 - 02.00 - Plaça del jazz, música i sopars al Celler Modernista. Hi haurà l'actuació de Voodoo Children Collective a les nou del vespre i de Bill Mc- Henry Trio a les onze de la nit.

21.00 - 04.00 - Sopar a càrrec de l'Escola d'Estiu de Cal Temerari. La FMA acollirà els concerts de Ginestà, Kontaminació Acústica, Soweto, Adala i hi haurà una batalla de punxadiscos locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.