Detingut un home per cometre robatoris amb força a domicilis de Sant Cugat i Rubí


  • Comparteix:

La detenció va anar càrrec de Mossos

La detenció va anar càrrec de Mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut un rubinenc, de 46 anys, per cometre robatoris amb força en domicilis de Sant Cugat i Rubí. La unitat d'investigació de Mossos de Rubí va dirimir que un mateix autor era el responsable de dues entrades en aquestes ciutats durant la primera quinzena de juny. La detenció de l'home, amb nombrosos antecedents, es va produir dimecres de la setmana passada. L'individu ha estat posat en llibertat mentre la investigació continua oberta, a l'espera de la detenció d'una segona persona identificada.

El robatori a Sant Cugat va tenir lloc el 4 de juny i el de Rubí, el 13 del mateix mes. El 'modus operandi' era el mateix: violentar el bombí de la porta d'accés i la sostracció de joies i material electrònic, especialment televisors.

Dos dies després del segon delicte, els Mossos van identificar un home i en l'escorcoll van trobar les targetes de crèdit dels propietaris dels habitatges violentats. Aquí va establir-se la connexió per imputar al detingut l'autoria dels fets, així com la implicació d'un segon individu.

El detingut va ser posat en llibertat amb càrrecs divendres passat. La investigació continua oberta i no es descarta la detenció de l'altre identificat, també amb nombrosos antecedents policials per robatoris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.