Sant Cugat disposarà de més de 100 passos de vianants il·luminats per leds

L'estiu, moment ideal per posar a punt els carrers de la ciutat


  • Comparteix:

Un dels passos il·luminats

Un dels passos il·luminats

Els vianants disposaran de més d'un centenar de passos zebra il·luminats amb leds per creuar amb més seguretat els carrers de Sant Cugat. És una de les mesures en què l'Ajuntament està treballant amb més intensitat durant aquest estiu. A banda d'aquesta actuació, des de l'equip de govern també s'estan tirant endavant treballs de millora de paviment i tapes a la via pública per tal de millorar l'accessibilitat.

Els detalls d'aquesta iniciativa, de la qual se'n podrà treure especialment profit durant els mesos amb menys hores de llum, els ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Això serà una mesura que de cara a la tardor i a l'hivern ens donarà seguretat. En uns mesos veurem com cada vegada hi més passos il·luminats.


Durant aquest estiu s'està avançant amb normalitat en la connexió via carril bici del parc empresarial de Can Sant Joan amb el nucli urbà de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.