El magazín 'Connectats', de La Xarxa, arrenca amb Cugat.cat al capdavant


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Adrià Tirado, Carme Reverte i Anabel Piñar, són l'equip del 'Connectats'

D'esquerra a dreta, Adrià Tirado, Carme Reverte i Anabel Piñar, són l'equip del 'Connectats'

El magazín radiofònic de La Xarxa 'Connectats' s'ha estrenat aquest dimecres a la tarda capitanejat per Cugat.cat. De quatre a set de la tarda, la programació combinarà informació i entreteniment per a les ràdios locals. L'espai el conduiran Carme Reverte i Anabel Piñar, i amb Adrià Tirado al control tècnic. El mitjà multimèdia ofereix els seus continguts en directe al 91.5 FM, a través de Cugat.cat i també estaran disponibles en format podcast per poder-los recuperar en qualsevol moment i amb tota facilitat.

'Connectats' és la versió en temporada regular del 'Connectats a l'estiu' i nascut en substitució de 'La Tarda'. El magazín oferirà informació, entrevistes, tertúlies, connexions amb l'exterior, concursos i seccions especialitzades. Carme Reverte explica que l'espai es manté en la línia del programa d'estiu.

Carme Reverte

És un programa nou perquè és una experiència diferent al de 'Connectats a l'estiu', però que manté l'estructura del que ja hem fet els últims mesos.


'Connectats', liderat per aquesta casa, s'elabora gràcies a la col·laboració de cinc emissores locals més adherides a La Xarxa: El Prat Ràdio, Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa, Ràdio Ciutat de Badalona i Ràdio Castellar del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.