Es posa en marxa l'Oficina d'Atenció al Pensionista

El servei vol centralitzar informació i tràmits d'aquest col·lectiu en un sol espai


  • Comparteix:

L'oficina neix fruit de l'acord entre la Plataforma de Pensionistes i l'Ajuntament

L'oficina neix fruit de l'acord entre la Plataforma de Pensionistes i l'Ajuntament

L'Oficina d'Atenció al Pensionista de Sant Cugat ja està en marxa a l'edifici de l'Ajuntament, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC). L'espai centralitza informació i tràmits relacionats amb el col·lectiu com la Teleassistència, la T-Bus, els ajuts a l'habitatge i a la dependència o l'Imserso. L'oficina està oberta dilluns, dimarts, dijous i divendres de nou a dotze del matí.

Per sol·licitar visita cal demanar cita prèvia a www.santcugat.cat/citaprevia o trucar al 93 565 70 00. Està previst que als propers mesos s'incorporin altres serveis com atenció directe per part de Serveis Socials i assessorament legal.

L'Oficina d'Atenció al Pensionista és fruit dels acords entre Ajuntament i Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat i ha comptat amb el suport del ple, que el mes de juny va aprovar una moció institucional. Aquest dijous al matí també ha tingut lloc la primera reunió de la Taula dels Pensionistes, l'òrgan participatiu aprovat pel Consell de Ciutat el mateix juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.