Carme Sanmiguel es compromet a vetllar per resoldre el problema de l'IES Sant Cugat en breu


  • Comparteix:

La delegada de la Generalitat a la demarcació de Barcelona ha visitat les obres d'aquest equipament educatiu

La delegada de la Generalitat a la demarcació de Barcelona ha visitat les obres d'aquest equipament educatiu

La delegada de la Generalitat a la demarcació de Barcelona, Carme Sanmiguel, s'ha compromès a vetllar perquè la decisió del govern català respecte les obres de l'IES Sant Cugat es prengui en breu. Sanmiguel ha avançat que, hores d'ara ja s'ha acabat la diagnosi sobre l'estat de l'edifici de l'antic Pla i Farreras, on estava previst ubicar aquest centre, i ha assegurat que ara el que correspon és decidir ràpid si l'actual edifici està en condicions o cal fer una nova construcció.

Carme Sanmiguel ha pogut conèixer de primera mà la preocupació que hi ha a la ciutat per el nou escull amb que han topat les obres de l'IES Sant Cugat, que s'han hagut d'aturar per un problema estructural de les bigues que sostenen l'edifici.

Davant d'aquesta situació, la delegada de la Generalitat a la demarcació de Barcelona ha assegurat que els tècnics ja han finalitzat la diagnosi sobre l'estat de les bigues i que, per tant, és moment de prendre decisions. Sanmiguel no ha avançat quina ha estat la conclusió dels tècnics però s'ha compromès a vetllar perquè el problema es resolgui en breu.

Carme Sanmiguel

M'interessaré per saber quina és la nova planificació i ajudar a que les coses vagin més depressa. La diagnosi està feta i ara cal decidir com resoldre el problema.


En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde, que ha assegurat que ara està en mans del departament d'Educació veure quina és la millor opció per aquest centre. Lluís Recoder ha afegit que, en cas que finalment calgués fer un nou edifici, la voluntat és que aquest es construeixi en el mateix emplaçament.

Lluís Recoder

Nosaltres l'interés que tenim és que l'IES Sant Cugat, amb la seva fesomia definitiva,estigui operatiu quan abans millor i com Ajuntament ajudarem perquè això sigui possible.


Recordem que les obres de l'IES Sant Cugat van començar aquest estiu i que, fa unes setmanes, s'han hagut d'aturar per un problema estructural de les bigues de l'edifici. Des de l'AMPA del centre demanen que es resolgui el problema quan abans millor i que hi hagi un compromís ferm per tenir a punt l'edifici de cara al curs vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.