Els productes d'higiene a granel de Biopompas s'estableixen a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els productes de Biopompas es compren a granel / Foto: Biopompas

Els productes de Biopompas es compren a granel / Foto: Biopompas

Un establiment Biopompas, especialistes en productes d'higiene de la llar i personals a granel, ha obert portes a Sant Cugat, al carrer de Martorell número 21. La filosofia d'aquestes botigues és que el client compri detergents, sabons, perfums i desengreixants, entre d'altres productes, a pes.

La seva propietària, Silvia Ruggiero, ha explicat que el comprador pot venir amb el seus recipients de casa i omplir-los a la botiga. També hi ha l'opció de comprar l'envàs allà mateix per després reutilitzar-lo. Els productes de Biopompas a Sant Cugat són de proximitat perquè el proveïdor de Ruggiero està a Rubí.

Per a Ruggiero aquesta és una nova forma de consumir, molt més sostenible i respectuosa amb el medi ambient ja que s'aprofiten els envasos que hi ha per casa. Considera que la gent està cada cop més conscienciada amb la contaminació que genera el plàstic.

Biopompas estarà present a la R-FESTA de la Rambla del Celler amb una parada al carrer.


Silvia Ruggiero

Quan una persona arriba amb el seu envàs el pesem a la balança, després l'omplim amb la quantitat que el client desitja, i el tornem a pesar per veure el preu final. No és obligatòri comprar aquí l'envàs la primera vegada. De fet, prefereixo que cadascú vingui amb el seu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.