Una vintena de persones enfila l'agulla a 'La bufanda de la iaia' de la Setmana de la Gent Gran


Temes relacionats

Torna la Setmana de la Gent Gran a Sant Cugat per donar veu al col·lectiu (18/set/18)


  • Comparteix:

Una vintena de persones ha participat aquest dimarts a l'activitat 'La bufanda de la iaia', dins de la Setmana de la Gent Gran. La cita, que ha tingut lloc a la plaça d'Octavià, ha aplegat persones de diferents edats que han posat fil a l'agulla per teixir productes com gorres, bufandes i jerseis. Es tracta d'una iniciativa organitzada per Amics de la Gent Gran que busca difondre les tècniques de mitja i ganxet, així com generar punts de trobada entre el col·lectiu.

En paraules de la tècnica referent dels Amics de la Gent Gran del Vallès Occidental, Txell Teixidor, és una cita que aporta 'un espai de socialització' a les persones grans, a més de potenciar les seves habilitats creatives.

Per a les persones participants, el taller és una bona manera de distreure's i de gaudir d'activitats com la mitja i el ganxet, que han dut a terme durant bona part de la seva vida.

La iniciativa s'emmarca en de la Setmana de la Gent Gran, que enguany arriba a la dotzena edició i que té lloc a la ciutat fins aquest divendres amb activitats lúdiques, culturals i intergeneracionals per donar veu al col·lectiu. Entre les propostes destaquen les Olimpíades entre residències santcugatenques i una xerrada-debat sobre la soledat.









Txell Teixidor

L'objectiu és que mentre estan fent aquest taller de punt puguin desconnectar de la realitat que estan vivint i passar una bona estona. Nosaltres treballem amb persones grans que es troben en una situació de soledat no desitjada.

Participants

Et dóna vida perquè et distreus. Tota la vida ho he fet. / Et treu els mals pensaments i et concentres en el que estàs fent. / Pots fer des d'un barret, un jersei, una manta, uns peücs i una funda per un sofà de manera molt senzilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.