La cara més solidària d'HP, de manifest al 13è Charity Day

La companyia ha recaptat més de 65.000 euros que es destinaran a projectes socials


  • Comparteix:

Centenars de treballadors d'HP i familiars i amics han mostrat aquest dissabte la seva cara més solidària amb el 13è Charity Day, una jornada on han recollit més de 65.000 euros que es destinaran a projectes socials triats pels propis empleats. Concretament, es finançaran iniciatives de les entitats Fundació ACOES, Fundación JuanSoñador, l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i Prodis.

Els assistents, a banda de conèixer de primera mà l'activitat que es desenvolupa a l'empresa, molt centrada en la creació d'impressores, ha pogut participar de tallers per a tota la família i, fins i tot, comprar roba a un mercat de segona mà, prendre un còctel o fer un bon àpat. Tot plegat ha estat possible gràcies a l'esforç de 300 voluntaris, que no s'ha vist afectat pel temps ja que s'ha pogut traslladar l'activitat a l'interior de les instal·lacions.

El vicepresident de la companyia i director general d'HP 3D Multiject Fusion Business, Ramon Pastor, ha posat en valor la implicació de la plantilla amb la jornada. També ha destacat el compromís d'HP tant amb el teixit industrial com a el social.

La trobada ha rebut la visita de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, i de la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Solanellas. Fortuny ha subratllat 'l'ambient magnífic' que s'ha donat durant la iniciativa per poder parlar 'de solidaritat i cohesió'.

Projectes finançats
Els 65.000 euros recollits es destinaran a finançar la reconstrucció d'un complex escolar a Tegucigalpa, Honduras, per part de la Fundación ACOES; a la creació d'una aula d'informàtica a un centre social de Galícia que capitanejarà la Fundación JuanSoñador; a promoure l'ús d'una nova tecnologia terapèutica per a AVAN; i també per millorar l'accessibiliat a les llars de persones amb paràlisi cerebral o dispacitat intel·lecual, amb Prodis.




Ramon Pastor

Aquesta és una cara implicada amb el teixit industrial i social. Utilitzem la nostra tecnologia per ajudar en projectes socials arreu del món.

Carmela Fortuny

Hi ha moltes famílies. És un ambient ideal per parlar de cohesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.