Obert el concurs públic per organitzar la Festa de Cap d'Any a l'Envelat

Hi poden optar totes les entitats sense ànim de lucre inscrites al registre municipal


Temes relacionats

Cal Temerari demana formalment a l'Ajuntament organitzar una festa popular de Cap d'Any (28/set/18)


  • Comparteix:

La festa tindrà lloc a l'Envelat de Nadal, al parc de Ramon Barnils

La festa tindrà lloc a l'Envelat de Nadal, al parc de Ramon Barnils

Ja es poden consultar al web de l'Ajuntament les bases reguladores per organitzar la Festa de Cap d'Any a l'Envelat de Nadal, que s'ubicarà al parc de Ramon Barnils. A la convocatòria pública poden presentar-s'hi totes les entitats o associacions sense ànim de lucre inscrites al registre d'entitats municipals. Les propostes es poden presentar per registre a l'ajuntament fins al 12 de novembre.

El projecte guanyador haurà de concretar la celebració de la gresca, així com la gestió del servei de bar, el control d'accessos i la seguretat, el disseny i la producció de la comunicació i difusió, la venda d'entrades i la producció artística.

La festa, que tindrà lloc entre la mitjanit i les sis del matí de l'1 de gener de 2019, haurà d'estar dirigida a persones majors d'edat exclusivament. El preu de l'entrada no podrà superar els 20 euros.

L'Ajuntament subratlla a la convocatòria que la gresca sigui 'de caràcter festiu i adreçada a tota la ciutadania', 'sostenible i inclusiva', que signifiqui una proposta d’oci alternatiu i a preus assequibles, que estigui lliure d'actituds sexistes o discriminatòries i que promogui un oci nocturn saludable i responsable. Pel que fa a la contractació artística, es demana que promogui els agents musicals locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.