Detinguts per intentar robar un rellotge a un home d'avançada edat

L'home, de 75 anys, va impedir-ho i va alertar el 112


  • Comparteix:

Els Mossos van fer la detenció dimecres / Foto: ACN

Els Mossos van fer la detenció dimecres / Foto: ACN

Té 75 anys i va impedir que li robessin el rellotge d'alta gamma que portava al canell. Els fets van ocórrer aquest dimecres al matí, a Valldoreix, quan una jove de 20 anys va entrar al vehicle on es trobava estacionat l'afectat amb l'excusa de treballar per a una entitat solidària. La noia, veïna de Barcelona, va intentar arrencar-li el rellotge, però l'home va evitar-ho. En veure que no podia amb l'avi, la jove va sortir del vehicle i va fugir en un cotxe aparcat a uns metres on l'esperava un còmplice, un jove de 18 anys, també veí de la ciutat comtal.

Malgrat que van fugir ràpidament, això no va impedir que l'ancià traslladés al 112 una acurada descripció de la noia i del vehicle. Diverses dotacions dels Mossos van detenir els joves a la plaça de Can Cadena de Valldoreix, molt a prop del lloc dels fets, acusats d'un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa

Paral·lelament, la Unitat d'Investigació de Rubí investiga si la parella està relacionada amb dos robatoris comesos l'11 i 29 d'octubre, a Sant Cugat, amb el mateix 'modus operandi'. Aquest divendres el jutge n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.