La Plataforma de Pensionistes es repensa per ser més participativa


  • Comparteix:

Un moment de l'assemblea / Foto: Cugat.cat

Un moment de l'assemblea / Foto: Cugat.cat

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat renova els estatuts per ser més participativa i consolidar el poder de l'assemblea. L'entitat s'ha reunit aquest dilluns al Centro Popular Andaluz (CPA) per validar el model organitzatiu i principis de l'associació i decidirà qui en prendrà les regnes en unes eleccions que se celebraran al febrer. La nova junta tindrà un mandat d'un any, prorrogable a un altre.

L'actual coordinador de l'entitat, i que ho serà fins les eleccions, Josep Maria Bové, ha explicat que aquest pas era 'necessari' per estabilitzar-ne el funcionament, que va néixer fa 10 mesos fruit de les protestes d'un grup de pensionistes davant l'ajuntament. 'Volem ser el més democràtics possibles i donar la participació al màxim de persones', ha explicat Neus Medina, membre de la junta. L'entitat es defineix en aquest document com un moviment 'democràtic, participatiu, transversal, plural, divers i transparent'.

La Plataforma de Pensionistes s'organitzarà en comissions especialitzades, que tiraran endavant temes concrets que la mateixa assemblea s'encarregarà de controlar. Algunes de les àrees que es tractaran seran les de comunicació, organització i expansió, finances i reivindicacions locals. 'Tenim molt potencial de creixement, ara som gairebé 13.500 pensionistes a Sant Cugat i s'espera arribar als 20.000 en pocs anys', ha afirmat Josep Maria Bové.


Neus Medina

Volem que tothom se senti a gust amb les decisions, pugui opinar i participar. I intentar que les idees de tothom estiguin representades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.