Vicenç Villatoro exposa avui els resultats del llibre sobre l'estat del món de la Unesco


  • Comparteix:

L'acte, que tindrà lloc al Teatre Auditori, està dirigit als alumnes dels instituts

L'acte, que tindrà lloc al Teatre Auditori, està dirigit als alumnes dels instituts

'La diversitat de les llengües com a patrimoni de la humanitat' és el lema de la jornada escolar sobre l'estat del món que celebren avui els Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat. L'acte, que com cada any presentarà el llibre 'L'estat del món', comptarà amb la presència del periodista, Vicenç Villatoro.

El Teatre Auditori és avui l'escenari de la presentació del llibre 'L'estat del món 2004', elaborat per l'organització World Watch Institute que analitza l'estat del planeta a partir dels indicadors ambientals i socials.

Com cada any, els estudiants dels instituts de la ciutat seran el públic de la presentació. Enguany, les llengües i la pluriculturalitat centraran la jornada, de la mà del periodista, Vicenç Villatoro.

El president dels Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat, Llorenç Batchellí, destaca que la llengua és un tema que és d'actualitat a la ciutat.

Llorenç Batchelli

És un tema molt d'actualitat la llengua i la pluriculturalitat,fins i tot a Sant Cugat ja que recentment s'ha obert la delegació d'Òmnium Cultural a la Ciutat


El llibre 'L'estat del món 2004' analitza l'estat del consum, les energies alternatives, els hàbits alimentaris, l'economia consumista i el replantejament de la vida al planeta Terra.

Ja fa 10 anys que l'entitat local presenta els resultats de l'informe als estudiants d'entre 14 i 17 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.