Altres activitats per fer el dia de Carnaval: cinema, xerrades i música


  • Comparteix:

Natia Vibliani durant la gravació de 'Dede' / Foto: IMDb

Natia Vibliani durant la gravació de 'Dede' / Foto: IMDb

És dijous i arriba als Cinemes Sant Cugat una nova proposta del Cicle de Cinema d'Autor. Avui es projectarà en versió original subtitulada una triple sessió del drama 'Dede'. L'agenda la completen una àmplia varietat de xerrades i conferències a diversos espais de la ciutat, la presentació de l'últim llibre de Joan-Lluís Lluís. Per tancar el dia, música. Un concert de pop d'autor al bar MUT del Casal Torreblanca, amb el santcugatenc Gerard de Pablo i Anaïs Vila.

CINEMA

Cinema d'autor: 'Dede' | 17.00, 19.30 i 22.00 - Cinemes Sant Cugat

En un poble remot i aïllat de les muntanyes del Caucas regit per segles de tradició una jove s'enamora d'un camarada d'armes del seu germà. El seu avi ja l'havia promès amb un noi del poble. Es poden trencar les tradicions? VOSE.


CONFERÈNCIA

'Les veritables claus de la conquesta d'Amèrica' | 17.30 - Arxiu Nacional de Catalunya

Xerrada a càrrec d'Ariadna Baulenas, doctora en Història de l'Art i directora de l'Institut de Cultures Americanes Antigues. Activitat destinada als socis de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran.


LITERATURA

Presentació: 'Jo soc aquell que va matar Franco' | 19.30 - El Celler de Llibres

Un noi, Agustí Vilamat, nascut el 1916 en una casa modesta de Solsona, afirma haver matat Franco. Presentació amb el president d'Òmnium Sant Cugat, Lluís Bonet, l'autor, Joan-Lluís Lluís; i el vicepresident de l'associació Gabriel Ferrater, Miquel Santaeulàlia.


CONFERÈNCIA

'Francesc Aragó i Roig, precursor de l'electromagnetisme i la relativitat' | 20.00 - Casa de Cultura

L'Associació Astronòmica de Sant Cugat organitza aquesta conferència a càrrec deldirector científic d'Innovem i Sigma Industrial Precision, Carles Paul Recarens. Entrada gratuïta.


XERRADA

'Educació avui a casa i a l'escola' | 20.00 - Escola Gerbert d'Orlach

Quan ens plantegem l'educació a casa i a l'escola de fet ens plantegem el rol de les persones adultes que eduquen. Amb la professora emèrita honorària de la UAB, Maria Jesús Comellas. Cal inscripció prèvia.


CONCERT

Cicle de música al MUT: Anaïs Vila & Gerard de Pablo | 21.00 - Casal Torreblanca

Música pop d'autor amb els cantants i guitarristes Anaïs Vila i el santcugatenc Gerard de Pablo (Pantaléo). Entrada gratuïta. Aforament limitat. Al bar MUT del Casal Torreblanca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.