Coneix l'Olimpyc Floresta, finalista als Premis Sant Cugat 2019


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta és finalista als Premis Sant Cugat / Foto: Olimpyc Floresta

L'Olimpyc Floresta és finalista als Premis Sant Cugat / Foto: Olimpyc Floresta

El club de futbol sala, l'Olimpyc Floresta F.S., és finalista als Premis Sant Cugat pels seus 40 anys d'activitat a la ciutat. El club es va fundar el 1978 a la Floresta i, des d'aleshores, s'ha integrat perfectament al barri i sempre ha participat activament en els actes i activitats que s'hi fan. Més enllà de ser una entitat esportiva, l'Olimpyc Floresta també treballa la part més educativa i social amb un lligam amb la resta d'entitats florestanes i santcugatenques. Col·labora, per exemple, amb l'Escola la Floresta, la Cavalcada de Reis i Reines i el Cau.

A més, des de l'any 2002 el club florestà té un Codi Ètic amb les directrius socials necessàries per al correcte funcionament de les relacions entre els seus membres, potenciant la solidaritat, la tolerància i l'amistat com a base de convivència i organització.

Olímpyc Floresta

'Des de l'Olímpyc estem contents de que s’hagi pensat en nosaltres pels Premis Sant Cugat. L’any passat vam celebrar el nostre 40 aniversari i el fet que se'ns hagi proposat ja l’entenem com un reconeixement. Ara esperem tenir força suport i que una entitat de l Floresta tingui opcions en aquests premis.'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.