La direcció del quart institut i l'AMPA es feliciten pel compromís d'Educació d'enllestir l'IES pel setembre


  • Comparteix:

El delegat territorial d'Educació, Eduard Galceran, ha visitat les obres de l'antic Pla i Farreres

El delegat territorial d'Educació, Eduard Galceran, ha visitat les obres de l'antic Pla i Farreres

Satisfacció per part de la direcció de l'IES Sant Cugat i l'AMPA del centre pel compromís del departament d'Educació de la Generalitat de tenir enllestit el quart institut per l'inici del proper curs. Segons asseguren, en una visita a l'edifici que albergarà el nou IES, el delegat territorial d'Educació al Vallés Occidental, Eduard Galceran, s'ha compromès a tenir enllestit l'edifici al setembre, després de les exigències de l'AMPA i la direcció del centre.

La visita del delegat territorial d'Educació, Eduard Galceran, ha servit per calmar els ànims de la direcció i l'AMPA del centre. Després d'un estudi complert de l'estat de l'antic edifici de la escola Pla i Farreres, Educació s'ha compromès a tenir-lo enllestit al setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar.

La directora de l'IES Sant Cugat, Maria Fuster, s'ha mostrat molt satisfeta per aquesta resposta per part d'Educació i espera que, a partir d'ara, les obres tirin endavant sense més incidències.

Maria Fuster

Malgrat els problemes la solució que han trobat permetrà començar al setembre. Trobem que és una resposta molt satisfactoria i estem pendents de que tot funcioni amb normalitat.


En el mateix sentit s'ha expressat el president de l'AMPA de l'IES Sant Cugat, Josep Antón Teixidó, que tot i estar content pel compromís d'Educació, creu que no s'ha de deixar de fer un seguiment per evitar possibles problemes.

Josep Antón Teixidó

Una cosa és que tinguem esperança i que estem contents i una altra és no deixar de fer un seguiment pels problemes que hi ha hagut.


Recordem que les obres de l'IES van començar aquest estiu i que van servir per detectar un problema d'estructura en les vigues que sistenen l'edifici, motiu pel qual es van haver d'aturar. Finalment la Generalitat, i després de fer un estudi sobre la resistència d'aquests pilars, ha decidit tirar endavant el projecte inicial però reforçant aquests elements de suport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.