Coneix les principals activitats infantils d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Les titelles són un dels plats forts de la jornada / Foto: ACN

Les titelles són un dels plats forts de la jornada / Foto: ACN

Un concert de música negra, sessions de màgia i titelles són les principals activitats infantils d'aquest cap de setmana. Tant dissabte com diumenge hi ha sessions de concert de música negra per als més menuts. Diumenge és el torn de les titelles, amb 'Els tres porquets' a Can Ninot, i diumenge hi ha un espai multisensorial per a tota la família.

Dissabte
MÚSICA

'Black music per als més menuts' | 16.00 - Teatre-Auditori

Una experiència de proximitat, on els músics i els espectadors es fondran en un mateix espai per crear moments intensos i màgics. Recomanat per a menors de cinc anys. Preu: 10 euros adults i 8 euros menors. També hi ha una funció a les 17.30h i dues més diumenge.


MÀGIA

Una hora de màgia: Mag Isaac amb 'Imperfecte' | 17.30 - Cafè Auditori

Isaac Jurado no és un simple mag a l'ús. És un 'showman' sense llicència, un animal de l'escena, un artista sense filtres. Barreja la màgia i la comèdia d'una manera molt orgànica. Del programa d'activitats la 'Puça'.


TITELLES

'Titelles: 'Els Tres Porquets' | 18.00 - Can Ninot

La popular rondalla explicada amb titelles de drap i un final una mica diferent. El granger Manel ens explica la història dels Tres Porquets que han deixat la seva granja per mirar de començar la seva vida en una nova llar. Edat: +3 anys.Preu 7,5 euros. A càrrec de la Cia. Tian Cusidó. Venda d'entrades 1 h abans de la funció. Reserves a info@canninot.cat i 626 59 89 21.



Diumenge
FAMÍLIES

'Vi Viu': Espai multisensorial per a famílies | 11.00 - ViLab Celler

Espai multisensorial per a infants de 0-3 anys i les seves famílies. Experimentem més enllà del vi. Cada quart diumenge de mes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.