El Muntanyenc recorda en el seu pregó 75 anys d'implicació i transversalitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc ha posat en valor els seus 75 anys d'història en un pregó que ha repassat passat, present i futur de l'entitat. Des de les primeres iniciatives fins al gruix d'activitats i seccions que actualment donen forma a una de les entitats més arrelades de la ciutat. Tres membres del club, Nacho Gonzalvo, Clara Fernández i Amalia Roig, han estat els encarregats de donar veu al club, això sí, amb rima i humor. Tant els pregoners com l'alcaldessa, Mireia Ingla, han recordat el santcugatenc Raül Romeva, en presó provisional.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Acompanyats de les autoritats al balcó de l'ajuntament, la lectura ha posat èmfasi en la implicació i la transversalitat del club, que ha aprofitat l'honor de ser pregoner per convidar tots els santcugatencs a viure la Festa Major.

Així ha donat el tret de sortida una Festa Major que l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha atribuït a les entitats, com el CMSC, i a la gent. 'Aquesta ciutat és el que és gràcies a les seves entitats, gràcies a la gent que hi viu i aquest és el tresor més gran que tenim i mai hem de deixar perdre'. A més, ha reiterat la tolerància zero de Sant Cugat amb les agressions masclistes.

Reivindicació
A més de l'alcaldessa i els pregoners, alguns dels regidors i dels assistents també han tingut un record per als dirigents en presó provisional, entre ells el santcugatenc Raül Romeva. Tant al balcó com a la plaça s'han pogut veure cartells on es podia llegir 'Us volem a casa'.






Nacho Gonzalvo

El Club Muntanyenc bressol d'entitats a la plaça d'Octavià, on l'Esbart va començar. A la plaça de Barcelona els primers castells es van aixecar. De socis del club els primers Diables, Geganters i el dissenyador del Joan i la Marieta.

Mireia Ingla

Aquesta ciutat és el que és gràcies a les seves entitats i les seves persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.