Sant Cugat recull 4.210 litres de llet per a la campanya 'Cap nen sense bigoti'

Els donatius es destinaran a combatre la pobresa alimentària infantil


  • Comparteix:

Campanya 'Cap nen sense bigoti' / Foto: Comunicació CaixaBank

Campanya 'Cap nen sense bigoti' / Foto: Comunicació CaixaBank

Els santcugatencs han aportat un total de 4.210 litres de llet a la campanya 'Cap nen sense bigoti', impulsada per l'Obra Social 'la Caixa' i CaixaBank, i que vol combatre la pobresa alimentària infantil a l'Estat Espanyol. A Catalunya, aquesta acció solidària de recollida de llet es destina íntegrament al Banc dels Aliments.

Els donatius es destinaran a pal·liar la manca de llet als bancs dels aliments catalans, que atenen 195.706 persones necessitades, 35.200 de les quals són nens i nenes d'entre un i 16 anys.

En la darrera campanya de 'Cap nen sense bigoti', a tot el país es va assolir el rècord històric d'1,5 litres de llet recollits. D'aquests, 473.000 van sortir de Catalunya i van permetre abastir 35.382 infants. Enguany, en les tres primeres setmanes de campanya, ja s'ha batut el rècord amb 1,7 milions de litres recollits a tot l'Estat. Sense anar més lluny, en els territoris de Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Sant Quirze del Vallès, s'han donat un total de 10.200 litres.

El termini per fer les donacions físicament a les oficines de CaixaBank ha finalitzat. Tot i això, encara es poden realitzar donatius econòmics a través de canals electrònics (CaixaBankNow, CaixaMóvil o enviant un SMS amb la paraula 'LLET' al 38014) o fer una aportació a través de la pàgina web de la campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.