La JNC de Sant Cugat destina la campanya de Nadal a recollir joguines per Caritas


  • Comparteix:

La formació posarà una parada als Quatre Cantons

La formació posarà una parada als Quatre Cantons

La secció local de la JNC farà enguany una campanya de recollida de joguines amb motiu de les festes de Nadal. L'objectiu d'aquesta iniciativa és contribuir a que cap nen es quedi sense el seu regal el dia de Reis. Les joguines i els llibres es recolliran en una parada que els joves muntaran a la plaça dels Quatre Cantons i es destinaran a Caritas, que serà l'encarregada de distribuir-les entre els infants de les famílies més desafavorides.

La Joventut Nacionalista de Catalunya a Sant Cugat vol posar el seu granet de sorra perquè aquest any, cap nen ni cap nena es quedin sense un regal el dia de Reis.

I és que des d'aquesta formació asseguren que, tot i que a vegades els titllin de ser de dretes i de ser un partit poc compromès socialment, per a ells la lluita per l'alliberament nacional no pot anar separada de la lluita pel progrés social. Escoltem el president de la JNC a Sant Cugat, Jordi Esteban.

Jordi Esteban

La JNC no entén el procés d'alliberament nacional i el sentiment catalanista sense una profunda consciència social.


En aquest sentit, ja fa un parell d'anys que aquesta formació va fer una campanya de recollida d'aliments a favor de la fam que va tenir molt d'èxit. Aquest any la JNC vol assegurar que cap infant es quedi sense un regal de Reis i per això col·laboraran amb Càritas fent una recollida de joguines o llibres per als més petits. Ho ha explicat Maria Puente, membre de la secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya.

Maria Puente

Al veure que Caritas insistia tant vam pensar que era necessari. Es poden portar joguines o llibres i fins i tot de segona mà, l'important és que els nens tinguin aquesta alegria.


La recollida de joguines es farà els dies 18, 19, 22, 23 i 24 de desembre i 2, 3 i 4 de gener en una parada que la formació muntarà a la plaça dels Quatre Cantons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.