La 2a edició de la caminada TransEines.cat torna a vèncer la malaltia de l'adicció


  • Comparteix:

Imatge de la recepció de l'alcaldessa, Mireia Ingla, als participants de la Transeines / Font: Cugat Mèdia

Imatge de la recepció de l'alcaldessa, Mireia Ingla, als participants de la Transeines / Font: Cugat Mèdia

Sota el lema 'Oportunitat de Vida', l'Associació Eines i Esport ha consolidat la caminada TransEines.cat de 800 quilòmetres amb pacients d'ajuda al drogodependent que ha creuat tot Catalunya des del 22 d'agost fins a mitjans de setembre. El grup, format per set pacients, dos terapeutes i un cuiner ha utilitzat l'esport com a teràpia. Els pacients han explicat les seves vivències per les diferents poblacions que ha creuat la caminada. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha ofert aquest dissabte una recepció a l'Ajuntament a tots els participants de la caminada i els seus familiars. El director de la TransEines.cat, Àlex Florensa, ha ressaltat que aquesta caminada és una manera de lluitar contra la malaltia de l'adicció i que pot arribar a ser mortal.

Els pacients mitjançant un diari personal han anat explicant les seves vivències durant la caminada que els hi ha permès gaudir de diferents paisatges. Els participants utilitzen aquesta cursa com a teràpia i element estabilitzador. El director de la TransEines.Cat, Àlex Florensa, ha lamentat que no és treballa prou per ajudar a les persones que lluiten contra les adiccions. Tot i això, Florensa ha assenyalat que la seva associació aporta eines per a la rehabilitació a través de l'esport. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha posat d'exemple la vida de Florensa per superar l'adicció i ser un líder que potencia i ajuda a tots els pacients amb la seva pròpia experiència. L'Associació Eines i Esport té la seu al carrer Vallès 78.




Àlex Florensa

La malaltia de l'adicció és un trastorn mental mortal. S'ha de lluitar com a bèsties.

Mireia Ingla

És una aventura de recuperar-se i creuar Catalunya amb els valors de l'esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.