Mor un motorista a la C-16 després de xocar contra un turisme

Els Mossos han detingut la conductora del cotxe, que havia fet un canvi de sentit prohibit


  • Comparteix:

Tram afectat per l'accident / Foto: SCT

Tram afectat per l'accident / Foto: SCT

Un motorista ha perdut la vida aquest divendres en un accident al quilòmetre cinc de la C-16 després d'haver xocat contra un turisme, ha confirmat a Cugat Mèdia el Servei Català de Trànsit. L'accident s'hauria produït quan el cotxe ha fet un canvi de sentit prohibit just abans d'entrar als túnels en sentit Barcelona. És llavors quan la motocicleta, que circulava correctament en sentit nord, ha col·lidit amb el turisme. La conductora del vehicle ha estat detinguda pels Mossos.

Pel que fa a l'afectació viària, s'ha tallat un carril en cada direcció de la C-16 i això ha provocat retencions de més de tres quilòmetres en els dos sentits. Arran de la incidència s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 161 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.