Valldoreix se suma al 8M amb propostes familiars i culturals

L'EMD organitza activitats de contacontes i teatre per dissabte i diumenge


  • Comparteix:

Moment de la presentació dels actes a l'EMD de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Moment de la presentació dels actes a l'EMD de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Valldoreix ha preparat un cap de setmana d'activitats pel 8M, Dia de la Dona, centrades en la reivindicació social i cultural. Dissabte 7 de març la Biblioteca Vall d'Or acollirà, a partir de les onze del matí, la proposta 'contes desexplicats' i diumenge a les sis de la tarda serà el torn per al teatre amb 'Píndoles' a la Nau de Cultura i de la mà d'entitats culturals del territori. Totes dues activitats són gratuïtes i obertes a tothom.

L'objectiu de la proposta 'contes desexplicats' és el de capgirar històries clàssiques per canviar el paper femení del relat, com ha explicat la vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Susanna Herrada.

Diumenge serà el torn del teatre amb 'Píndoles', que inclourà quatre actuacions diferents a càrrec d'entitats locals com el Grup de Teatre el Cercle, el Grup de Teatre Espiral, el Grup de Teatre Magma 2011 La Serreta i Music'Al Cor i l'Harmonia de Valldoreix.

Aquestes associacions oferiran les obres curtes 'Tan sols un acte d'amor - Judici a Elena', de Miguel del Arco; 'Amor de Mare', d'Isabel Clara Simó; 'Figa seca o canyella', de Guido dei Matiolli; i una píndola musical per acabar.


Susanna Herrada

Són uns contes des d'una perspectiva de gènere, que trenquen estereotips. 'La Caputxeta forçuda', amb el nom una mica canviat, i 'La rateta que llegia a l'escaleta', ella no escombrava. Trobaran personatges clàssics però amb la història capgirada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.