Detingut in fraganti quan intentava robar dins d'una casa a Sant Cugat

La propietària en descobrir-lo el va tancar a la casa i va trucar al 112


  • Comparteix:

Un cotxe de Mossos d'Esquadra davant la comissaria de Sant Cugat / Foto: Lluís Llebot

Un cotxe de Mossos d'Esquadra davant la comissaria de Sant Cugat / Foto: Lluís Llebot

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat han detingut aquest passat dilluns un home com a presumpte autor d'un robatori amb força en una casa del barri de Mira-sol. Els fets van tenir lloc el mateix dia pels volts de dos quarts tres de la tarda quan es va rebre un requeriment a través del 112 pel qual una dona manifestava que creia que hi havia algú a l'interior de casa seva. La dona va explicar que acabava d'arribar al seu domicili i en obrir la porta havia sentit sorolls i havia trobat algunes estances regirades, en adonar-se que podria haver-hi algú a l'interior havia sortit de la casa i l'havia tancada mentre trucava als serveis d'emergències.

Al cap de pocs minuts una patrulla va arribar al lloc i van fer comprovacions externes. Van poder observar a través d'una de les finestres com el lladre es trobava a l'interior i portava diversos objectes a la mà, en una altra banda havia preparat un altre grup d'objectes amb la intenció, apunten Mossos, d'emportar-se'ls també. Els agents van donar ordres al lladre perquè sortís, però aquest va fer cas omís, expliquen en un comunicat, i va intentar fugir per una porta corredora de l'altra banda de la casa, moment en què va ser interceptat i detingut per la patrulla.

A més dels objectes que havia preparat per endur-se, el lladre portava a les butxaques targetes de crèdit, dos telèfons mòbils, un rellotge i diners en efectiu que la víctima va reconèixer com a seus.

La Policia Local de Sant Cugat es va afegir al dispositiu, ja que se sospitava que hi hauria un altre lladre involucrat, però la recerca va resultar infructuosa.

El detingut, amb més de 10 antecedents per diferents tipus de delictes, va passar a disposició judicial el dimarts davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Aquesta detenció s'emmarca dins el dispositiu conjunt que Mossos d'Esquadra i Policia Local realitzen per fer front als robatoris a domicilis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.