Josep Puig: 'Hem de remar plegats per sortir d'aquesta situació al més aviat possible'

El president de l'EMD de Valldoreix ha enviat un missatge d'ànims als veïns i veïnes del territori per la crisi del coronavirus


  • Comparteix:

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha explicat a través de les xarxes socials les mesures restrictives que, en coordinació amb l'Ajuntament de Sant Cugat i com a conseqüència de l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol, també afecten Valldoreix. Puig ha fet una crida a protegir-se i ha defensat unes 'mesures excepcionals en moments excepcionals'. També ha demanat 'remar plegats per sortir d'aquesta situació al més aviat possible i recuperar la normalitat'.

L'EMD ha tancat les oficines de la Casa de la Vila i tots els equipaments i espais públics, a més de precintar els parcs per evitar el contacte entre infants. Tots els tràmits urgents es poden fer telemàticament des de la web de l'EMD i es mantindran oberts, això sí, equipaments essencials com el CAP de Valldoreix, la farmàcia, els forns i les botigues d'alimentació, que 'tenen garantit el subministrament'. 'Entre tots i totes', ha assegurat Puig, 'aconseguirem derrotar aquesta pandèmia'.




Josep Puig

Estem vivint moments excepcionals i cal prendre mesures excepcionals. Soc molt conscient que ens costarà molts sacrificis mantenir el confinament, però hem de remar plegats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.