L'autobús urbà de Sant Cugat deixarà de passar per la plaça de Lluís Millet

L'objectiu de la mesura, que es farà en dues fases, és millorar la seguretat dels vianants a l'entorn de l'estació de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un autobús urbà / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Imatge d'arxiu d'un autobús urbà / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Els autobusos urbans deixaran de passar per la plaça de Lluís Millet, a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat, un dels espais més concorreguts de la ciutat per on cada any, segons dades de l'Ajuntament, hi passen més de sis milions de vianants. La intenció és millorar la seguretat d'aquests vianants i mantenir, alhora, la connexió amb el servei de FGC. Per aquest motiu, els autobusos circularan pel túnel de sota la plaça i la parada actual es traslladarà uns metres, fins a l'encreuament dels carrers de Villà i Safareig.

El canvi, que estava previst que es posés en marxa fa setmanes, començarà el 20 de març en els autobusos que vagin cap al centre de la ciutat i després de l'estiu també es traslladarà la parada de les línies que van cap als barris. La parada de la plaça de Lluís Millet és, fins ara, la més utilitzada pels usuaris del bus urbà. Aquesta modificació del recorregut, de fet, la va aprovar el ple municipal al desembre del 2018.

Dues fases per canviar el recorregut
A partir del 20 de març, totes les línies de transport en direcció 'Centre Ciutat' (L-1 sentit Torrent de Ferrussons, L-2A i L-2B sentit Rambla del Celler i L-8 sentit avinguda Torreblanca-ESADE) i la L-3 (direcció Font d'en Colom) passaran pel túnel de sota la plaça i pararan al carrer de Villà, a la cantonada amb el carrer de Safareig.

De moment i fins després de l'estiu, totes les línies en direcció als Barris (L-1 sentit Mira-sol, L-2A sentit Sant Domènech-El Colomer i L-2B sentit Turó de Can Mates) es mantindran a la plaça de Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.