La demanda a FGC a les hores punta cau un 90%

El servei ferroviari ha modificat el funcionament dels ascensors de les estacions per minimitzar el risc de contagi


  • Comparteix:

FGC aplica mesures per prevenir nous contagis / Foto: Localpres

FGC aplica mesures per prevenir nous contagis / Foto: Localpres

FGC continua amb els descensos de la demanda al voltant del 90%. A la línia Barcelona-Vallès, s'ha reduït la demanda en un 92,3%, mentre que a la Llobregat-Anoia ho ha fet en un 86,5%. En el total de les línies metropolitanes de FGC, el descens ha estat del 90,2%.

Per minimitzar el risc de contagi, el servei ferroviari ha posat en marxa noves mesures higienicosanitàries. Per exemple, a partir d'ara els ascensors s'activaran des del centre de control. Els usuaris d'aquest servei hauran de trucar al telèfon gratuït 900 90 15 15 perquè la màquina es posi en marxa. A més, no podran entrar-hi més de dues persones alhora.

Aquesta mesura se suma a les que FGC ja posa en marxa des de l'inici de la crisi: intensificació de la neteja, desinfecció diària de les barres, agafadors i altres elements dels combois, neteja de les màquines de bitllet, obertura de portes automatitzada sense que els usuaris hagin de prémer el botó i tancament dels espais d'atenció al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.