La Fira de Reis de la plaça Octavià s'acaba amb un pobre balanç de vendes


  • Comparteix:

El tall de llum, diumenge, i la coincidència amb el mercadet, la vigília de Reis, han perjudicat les vendes

El tall de llum, diumenge, i la coincidència amb el mercadet, la vigília de Reis, han perjudicat les vendes

Balanç pobre de vendes a la Fira de Reis que fins aquest dimecres ha omplert de paradetes d'artesania la plaça Octavià. Els paradistes asseguren que el tall en el subministrament elèctric, que els va deixar a les fosques bona part de la primera jornada, els ha fet perdre un dels millors dies per vendre. De la seva banda, els visitants han apreciat molt aquesta iniciativa.

Els paradistes estan descontents per l'organització de l'edició d'enguany de la fira de Reis, que ha portat prop d'un centenar de parades de productes artesanals a la plaça del monestir. El tall de llum del primer diumenge, un dels dies més forts pel que fa a les vendes, els ha afectat molt. A més, la coincidència amb el mercadet, que aquesta setmana s'ha muntat dimecres, els ha oibligat a desmuntar les paradetes durant tot el matí de la vigília de Reis. Sentim les opinions d'alguns del paradistes.

Paradistes

El primer dia es va perdre perquè vam estar sense llum fins les 8 del vespre. Els dies laborables ha estat fluix, i aquest dimecres ha millorat. Les vendes són cada cop més difícils.


En canvi, els nombrosos visitants de la Fira de Reis han apreciat molt aquesta iniciativa, que ofereix una àmplia gamma de productes d'elaboració artesanal, des de joies i peces de roba, fins a joguines, titelles i complements. Aquestes són algunes de les opinions dels visitants.

Visitants

Està molt bé, és una bona solució per comprar els últims regals pels Reis. Sempre trobes alguna cosa interessant. Les paradetes són molt típiques i donen ambient de Nadal.


Malgrat els problemes que s'han viscut en aquesta edició, la Fira de Reis d'enguany ha comptat amb més parades que mai, i la majoria dels paradistes asseguren que l'any vinent tornaran a participar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.