La 27a edició del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' pateix els efectes de la Covid-19

El tradicional salt unificat i els donatius en efectiu s'han canviat per la via online


Temes relacionats

Sant Cugat tornarà a mullar-se per l'esclerosi múltiple (25/jul/20)

Sant Cugat es mulla per l'esclerosi múltiple (14/jul/19)


  • Comparteix:

La 27a edició del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' ha patit diferents restriccions a Sant Cugat pels efectes de la Covid-19. El salt unificat dels banyistes de cada edició s'ha anul·lat per garantir el distanciament social i les compres de marxandatge de la campanya tampoc s'han pogut fer. Un carril per nedar metres a les piscines del Parc Central i de la Floresta i fer els donatius online han estat les grans novetats d'aquesta edició.

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha volgut potenciar i promocionar aquesta campanya nedant alguns metres per fer després el donatiu. Aristoy ha remarcat la necessitat de 'reinventar-se' per tirar endavant aquesta iniciativa.

Una malaltia que afecta a més d'11.000 persones arreu de Catalunya i que amb aquest projecte intenta conscienciar a la ciutadania del seu impacte.





Gemma Aristoy

Amb totes les mesures ens hem hagut de reinventar. És molt important fer els donatius per a la investigació de la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.