Aparcament de franc a les àrees verdes i blaves de Sant Cugat durant l'agost

L'àrea blava del Mercat de Torreblanca seguirà de pagament


  • Comparteix:

L'àrea blava del Mercat de Torreblanca és l'única que s'ha de pagar a l'agost / Foto: Localpres

L'àrea blava del Mercat de Torreblanca és l'única que s'ha de pagar a l'agost / Foto: Localpres

Aparcar a les àrees verdes i blaves de Sant Cugat és, des d'aquest dilluns i fins al 31 d'agost, de franc. La mesura s'implementa cada any a causa de la poca afluència de vehicles durant aquest període. L'aparcament del Mercat de Torreblanca però, seguirà sent de pagament per garantir les places als seus clients. L'Oficina d'informació de les àrees blava i verda, als números 16-20 del passeig Francesc Macià, romandrà tancada del 6 al 24 d'agost.

L'Àrea Vermella del CAP Sant Cugat, al carrer de la Mina, es manté també en funcionament a l'agost. El seu horari és de dilluns a divendres de vuit del matí a vuit del vespre i dissabtes, de nou del matí a dues del migdia.

L'única excepció és l'Àrea blava al Mercat Torre Blanca. El seu horari de funcionament (Tarifa Mercat i Tarifa B) és: de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre; dissabtes, de nou al matí a dues del migdia.

El 'Park & ride', fora de servei
La resta de zones blaves i la totalitat d’Àrea verda de Sant Cugat passen a ser espais d’aparcament gratuït del 3 al 31 d'agost Durant aquest mes, el servei d'autobús llançadora entre l'aparcament de l'avinguda Roquetes i el centre (Park & ride) no circula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.