Sant Cugat torna a registrar una mort per Covid-19 després de tres setmanes sense defuncions

Des de l'inici de la pandèmia, han mort 184 persones per coronavirus a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del test Covid-19 / Foto: ACN

Imatge d'arxiu del test Covid-19 / Foto: ACN

La conselleria de Salut ha notificat una nova mort al municipi per coronavirus, després de tres setmanes sense defuncions. Amb aquesta, les morts al municipi per la pandèmia s'eleven a 184, de les quals 59 han estat a centres hospitalaris, 112 a residències, cinc al domicili i vuit estan sense classificar, segons dades del departament de Salut. El risc de rebrot és manté alt a la ciutat, amb un índex de 134,99 -el mateix la setmana anterior-, però per sota la mitjana de Catalunya. La velocitat de reproducció, en canvi, és de 1,05 -una persona contagia més d'una sola persona-, per sobre la mitjana catalana. Aquest índex hauria d'estar per sota 1.

Segons les darreres dades publicades, Sant Cugat té sis pacients ingressats, però cap d'ells a l'UCI. Els casos confirmats acumulats des de l'inici de la pandèmia són 1.251, 37 casos més aquesta darrera setmana.

Evolució del risc de rebrot a Sant Cugat
Evolució de la tendència del risc de rebrot a Sant Cugat / Foto: Salut
Evolució de la tendència del risc de rebrot a Sant Cugat / Foto: Salut


Des de l'inici de la pandèmia s'han fet 16.714 proves PCR a Sant Cugat, de les quals 6,22% han resultat positives. Al Vallès Occidental ja s'han confirmat 16.242 casos positius i s'han registrat 1.471 morts, mentre que a Catalunya s'acumulen 150.809 positius i 13.221 persones han perdut la vida a causa de la Covid-19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.