L'alternativa per a Sant Cugat a Glovo i Deliveroo

Ràpid i Calent, un projecte local, ofereix menjar a domicili de més de 20 restaurants de la ciutat


  • Comparteix:

Els repartidors de Ràpid i Calent arriben a una vintena de restaurants de la ciutat / Foto: Ràpid i Calent

Els repartidors de Ràpid i Calent arriben a una vintena de restaurants de la ciutat / Foto: Ràpid i Calent

La plataforma de repartiment de menjar a domicili vallesana Ràpid i Calent vol fer-se un lloc al costat de les grans del sector a Sant Cugat. El projecte, nascut fa 10 mesos, ja ofereix el menjar de més de 20 restaurants a la ciutat i ha començat la seva expansió a Rubí i Cerdanyola. El seu impulsor conjuntament amb una altra sòcia, Jonathan Barberis, ha vist la oportunitat d'oferir un servei diferent a les grans plataformes del sector a partir dels valors, segons explica, de 'proximitat i fiabilitat'. Ara mateix, l'empresa compta amb 10 treballadors, majoritàriament repartidors.

Barberis, que es dedicava al repartiment com a 'freelance' abans d'iniciar el projecte, ha remarcat que l'aposta de Ràpid i Calent passa en primer lloc per disposar de personal propi contractat i, en segon lloc, per una atenció molt propera amb els restauradors. Ràpid i Calent ha aprofitat l'embranzida del menjar a domicili durant la pandèmia i ara mateix, segons ha explicat Barberis a Cugat Mèdia, té "100 restaurants en llista d'espera" entre les tres localitats del Vallès on és present i l'empresa es planteja ampliar plantilla de cara al futur.

De fet, des del seu naixement el creixement ha estat gradual però va ser a partir del final del confinament que les comandes van créixer exponencialment. Barberis reconeix que, en aquest cas, la crisis ha anat en benefici d'un negoci com el seu, que ara recull més demanda fins i tot de l'esperada.


Jonathan Barberis

Al moment en el qual es va reactivar tot no hem parat de créixer. Amb aquesta nova aturada els restaurants estan buscant plataformes i per sort no paren. Tenim a la llista d'espera més de 100 restaurants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.