Junts i Cs, satisfets per l'anunci de compra de Torre Negra, però molestos per saber-ho per la premsa

Els dos partits de l'oposició es pregunten si aquesta inversió és una prioritat ara en plena pandèmia


  • Comparteix:

Carmela Fortuny i Aldo Ciprian, en imatges d'arxiu al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Carmela Fortuny i Aldo Ciprian, en imatges d'arxiu al plató de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Els dos partits de l'oposició a l'Ajuntament de Sant Cugat, Junts per Sant Cugat i Ciutadans, veuen amb bons ulls l'anunci que ha fet aquest dimecres l'equip de govern municipal, d'iniciar els tràmits per comprar la masia Torre Negra i 85 hectàrees de terreny. El que més els ha molestat ha sigut assabentar-se'n a través de la premsa, però tot i això, valoren que és un pas cap a la protecció d'aquest espai, i pel qual tots els partits del consistori sempre han anat a una. Carmela Fortuny (JxStc) i Aldo Ciprian (Cs) també es pregunten en veu alta si una inversió de 2,8 milions d'euros enmig d'una pandèmia hauria de ser una prioritat pel govern.

Fortuny: "Un anunci positiu però unilateral. Esperem com a grup tenir més informació per anar més enllà del titular. Aquesta decisió reforça el que sempre hem defensat de forma consensuada amb totes les forces polítiques, que referma el posicionament cap a la preservació de Torre Negra".

En aquesta línia, Ciprian també ha valorat el bon preu aconseguit, que qualifica de bon negoci: "És un bon preu. Fa uns anys va haver-hi una proposta que va doblar aquest preu, però el que em pregunto és si ara és una necessitat de la ciutat, s'haurien de mirar les prioritats".

Pel que fa al moment de l'anunci, la portaveu de Junts afegeix que "ens trontollen les presses, s'hauria d'haver diferit al 2022 perquè ara toca invertir en la gent que està patint. Ens preguntem si aquest govern ja creu que ha fet tot el que es podia fer respecte a la pandèmia".




Carmela Fortuny

"Ens trontollen les presses, s'hauria d'haver diferit al 2022 perquè ara toca invertir en la gent que està patint. Ens preguntem si aquest govern ja creu que ha fet tot el que es podia fer respecte la pandèmia"

Aldo Ciprian

"És un bon preu. Fa uns anys va haver proposta que va doblar aquest preu. És una necessitat de la ciutat, però s'haurien de mirar les prioritat"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.