Aquest dijous, programa especial pel Dia Mundial de les persones amb Discapacitat a Ràdio Sant Cugat

De la mà de l'entitat 'Acompanya'm Sant Cugat' parlarem amb famílies i els centres ocupacionals de la ciutat (10 h)


  • Comparteix:

El centre ocupacional Jeroni de Moragues participarà al programa especial / Foto: cedida

El centre ocupacional Jeroni de Moragues participarà al programa especial / Foto: cedida

Cugat Mèdia se suma a la celebració del Dia Mundial de les persones amb Discapacitat (3 de desembre). Aquest dijous les deu del matí, Ràdio Sant Cugat emetrà en directe un programa en col·laboració amb l'entitat local Acompanya'm Sant Cugat, una associació de famílies amb fills amb algun tipus de discapacitat que va néixer fa tot just un any. Hi parlaran famílies que tenen fills en diferents etapes vitals i que també les seves necessitats i neguits són diferents, i també amb els tres centres ocupacionals i residències que tenim a Sant Cugat que parlaran de la seva feina. El 3-D d'enguany estarà molt marcat pels efectes de la pandèmia en aquest col·lectiu, que també s'abordaran en aquest programa especial que presentarà Jèssica Sotodosos.

Quan acabi el programa, a partir de les onze del matí, s'emetrà un programa fet per usuaris del Taller Jeroni de Moragas. Es reprenen, per tant, els espais mensuals que l'entitat realitzava a Ràdio Sant Cugat fins que es van aturar per les mesures preses per la Covid-19 al març. En aquesta nova etapa, les gravacions de l'espai es realitzaran al Taller i no a les instal·lacions de la ràdio municipal, com s'havia fet fins ara.

A partir del gener, Ràdio Sant Cugat tornarà a emetre aquest programa de ràdio cada mes, que també tindrà un podcast descarregable des de www.cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.