Els grups confinats dels centres educatius de Sant Cugat es redueixen un 30% en una setmana

Entre personal docent i alumnat hi ha 387 persones de centres educatius de la ciutat confinades


  • Comparteix:

El Viaró, amb 9 grups confinats, és el centre més afectat de Sant Cugat / Foto: Viaró

El Viaró, amb 9 grups confinats, és el centre més afectat de Sant Cugat / Foto: Viaró

Els centres educatius de Sant Cugat tanquen la setmana amb 16 grups confinats, set menys que la setmana passada. En total, segons les xifres publicades per la Generalitat, hi ha 387 persones, entre alumnat i personal docent, afectades per la Covid-19 a la ciutat, el que significa un descens del 28% en una setmana.

L'escola amb més grups i persones confinades continua sent el Viaró: nou grups i 239 persones. En total hi ha vuit centres santcugatencs afectats: l'Àgora, l'escola Pins del Vallès, els instituts Angeleta Ferrer i el del CAR, l'institut-escola Catalunya, la llar d'infants Cavall Fort i el Thau, a més del Viaró.

A Catalunya també hi ha hagut una reducció del 28% dels grups estables confinats respecte la setmana passada i ara n'hi ha 595, un 0,83% del total. En total hi ha 14.188 estudiants i personal docent confinat.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.