Desocupen una casa de Mira-sol

Tres persones havien accedit a un habitatge del passeig del Baixador


  • Comparteix:

Dues persones han accedit a l'habitatge pel garatge / Foto: Cugat Mèdia

Dues persones han accedit a l'habitatge pel garatge / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest diumenge a la tarda una casa a Mira-sol. Segons els veïns, tres persones han accedit al número 9 del passeig del Baixador la mateixa tarda de diumenge, després d'haver-los vist vigilar la casa uns dies abans, i han alertat el cos policial. L'altra part implicada, però, ha afirmat a Cugat Mèdia que ja feia més de tres dies que eren allà i que havien sigut ells els que, diumenge, havien trucat als Mossos. Els ocupes asseguren que els veïns els estaven amenaçant i que un veí hauria agredit un dels ocupes. Finalment, expliquen que han decidit desocupar l'habitatge de manera voluntària. Els Mossos d'Esquadra han confirmat a Cugat Mèdia que havien assistit al lloc per mediar entre dues parts i que s'havia presentat una denúncia.

Les persones que han ocupat la casa del passeig del Baixador han contactat amb Cugat Mèdia per explicar la seva versió dels fets. Asseguren que ja feia més de tres dies que havien accedit a l'edifici i que ho havien fet per "necessitat", ja que estan a punt de ser desallotjats del pis on viuen actualment, també a Sant Cugat. La part implicada ha fet arribar a aquest mitjà la denúncia per la presumpta agressió a un dels ocupes per part d'un dels veïns. En el document, la part denunciant també assegura que van rebre amenaces com "a qui surti li tallem el coll".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.