La Milla Solidària aplega més de 120 joguines per a la Creu Roja Joventut

Tot i que la cursa solidària es va cancel·lar per la Covid-19, la campanya de recollida de joguines ha estat un èxit


  • Comparteix:

Elena Degollada, Susana Herrada i Bernat Gisbert, de l'EMD Valldoreix, amb les joguines recollides / Foto: Cedida

Elena Degollada, Susana Herrada i Bernat Gisbert, de l'EMD Valldoreix, amb les joguines recollides / Foto: Cedida

La Milla Solidària ha aconseguit reunir més de 120 joguines per a la campanya 'Els seus drets en joc', de la Creu Roja Joventut. L'entrega de joguines s'ha pogut fer fins a l'11 de gener a diferents punts de Valldoreix. L'organització està molt satisfeta amb el resultat de la iniciativa.

La campanya de recollida de joguines de l'EMD ha aconseguit reunir aquest any més de 120 joguines noves, sense embolicar i de temàtiques no sexistes ni bèl·liques. Tal com ha explicat el coordinador de la cursa, Oriol Gràcia, "els valldoreixencs i valldoreixenques han respost molt bé a la iniciativa i han complert amb tots els requisits que vam assenyalar respecte a les joguines".

Per la seva banda, el vocal de l'EMD Bernat Gisbert ha qualificat la resposta de la ciutadania com a "espectacular" i ha expressat la voluntat de poder celebrar l'any que ve la 5a Milla Solidària sense restriccions per la Covid-19. Tot i això, Gisbert considera que "al final la cursa és l'excusa, però el més important és fer feliç aquella gent que més ho necessita".


Bernat Gisbert

Hem recollit 120 joguines i la veritat és que estem molt contents perquè tothom hi ha col·laborat. Això et demostra que en moments així la ciutadania és quan més s’hi implica. I això és un gran indici de cara a l’any que ve, esperem poder-la fer i que es pugui concretar amb la cursa i, sobretot, amb l’entrega de joguines. Al final la cursa és l’excusa, però el més important és fer feliç aquella gent que més ho necessita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.