Les grues de Sant Cugat tornen a funcionar, un cop desconvocada la vaga que va començar fa 8 dies


  • Comparteix:

Les empreses d'assistència en carretera han pactat amb les assguradores pujades graduals en les tarifes

Les empreses d'assistència en carretera han pactat amb les assguradores pujades graduals en les tarifes

Les grues de Sant Cugat han tornat aquest divendres a l'activitat, després que els representants de les empreses d'assistència en carretera hagin desconvocat la vaga que mantenien des del passat 20 de gener. Els gruistes han aconseguit pactar amb algunes asseguradores una pujada gradual de les tarifes i han extret del govern espanyol el compromís de regular l'activitat d'aquest sector.

Els representants de les empreses d'assistència en carretera han demanat a les organitzacions territorials la deconvocatòria de l'aturada tècnica que mantenien des del passat 20 de gener, després de mantenir una reunió a Madrid amb responsables de les direccions generals de Trànsit i Assegurances.

Així ho ha explicat Esteve Mir, membre de la junta directiva de l'Associació Catalana d'Assistència en Carretera.

Esteve Mir

Hem fet una reunió amb el Ministeri i hem decidit que, pel mal temps, desconvoquem la vaga. Tots els assegurats que ho necessitin ja poden començar a demanar els nostres serveis.


Els gruistes han pactat amb algunes asseguradores negociar l'increment de les tarifes d'acord amb les conclusions de l'estudi de costos que va realitzar la Universitat d'Alcalá de Henares, a petició de les dues parts. Fonts de les empreses d'assistència en carretera han explicat que s'ha acordat un increment immediat del 35%, i pujades graduals en els propers mesos. A més, les empreses de grues han aconseguit que el govern espanyol es comprometi a regular el sector. Esteve Mir.

Esteve Mir

La regulació del sector pot anar encaminada a que les empreses d'assistència tinguin fixat un mínim de vehicles i d'instal·lacions per realitzar el seu servei.


La vaga de grues ha durat 8 dies i, a la nostra ciutat, no ha provocat problemes significatius,segons fonts policials. Recordem que durant l'aturada tècnica, i coincidint amb l'onada de fred, les empreses d'assistència en carretera han augmentat els serveis mínims per donar serveis especials en casos d'emergència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.