Sant Cugat llueix el talent dels seus autors a la 8a Taula d'Escriptors

Més d'una seixantenta d'escriptors s'han citat a la Rambla del Celler en una nova edició de l'acte organitzat pel TOT Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat escalfa motors per Sant Jordi amb la 8a Taula d'Escriptors, organitzada pel 'TOT Sant Cugat'. Més d'una seixantena d'autors locals s'han citat a la Rambla del Celler per compartir amb el públic i signar les seves publicacions abans de la Diada. L'edició d'enguany, adaptada a les mesures anti-Covid, ha comptat amb cares conegudes com la periodista Empar Moliner amb 'És que abans no érem així' i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, que ha presentat 'El 5è poder: la república digital a les teves mans'; però també amb les novetats literàries de molts altres autors, novells i veterans.

Els santcugatencs s'han pogut apropar a l'acte, que enguany ha canviat d'ubicació per la Covid-19, per comprar i endur-se signats llibres amb segell santcugatenc. Un ampli repertori de gèneres s'han lluït aquest dissabte: contes infantils, novel·les de misteri, història, poesia, fantasia i molts més. La cita que també dona l'oportunitat al públic de conversar i compartir impressions amb els autors i de fer les primeres compres de Sant Jordi. A més, la ciutadania s'ha pogut endur un punt de llibre dels 35 anys del TOT Sant Cugat i participar en el sorteig d'un lot de llibres.

Els escriptors i escriptores de la ciutat han compartit amb Cugat Mèdia les seves expectatives d'aquest Sant Jordi que, tot i que es viurà diferent per la pandèmia, omplirà Catalunya de tradició, ja que és "el dia més important" del territori. El fet que l'any passat no es pugués celebrar la Diada fa que la citadania tingui "doble ànsies" d'aquesta cita. Els autors estan convençuts que "continua sent un dia bonic".

La Taula d'Escriptors del 'TOT Sant Cugat', que s'emmarca dins de les diverses activitats de Sant Jordi al municipi, està patrocinada per Amat Cultura i compta amb el suport de la llibreria Alexandria, Òmnium Cultural Sant Cugat i l'Ajuntament. L'edició del 2020 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia, per això, enguany, l'organització ha garantit les mesures de seguretat i higiene per poder-la dur a terme: gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, distància, circuit tancat i limitació d'aforament.






Autors

L'any passat no va haver-hi Sant Jordi i la gent té dobles ànsies de Sant Jordi, és el dia més important de Catalunya / A la gent sempre li ha agradat llegir i sempre li agradarà / Continua sent un dia bonic i tant de bo faci sol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.