25 anys de l'Hospital Asepeyo de Sant Cugat

El centre especialitzat en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia es va inaugurar el juny de 1996


  • Comparteix:

Una pròtesi mioelèctrica d'avantbraç i un exoesquelet robòtic són els principals projectes de l'hospital d'aquests últims mesos / Foto: Asepeyo

Una pròtesi mioelèctrica d'avantbraç i un exoesquelet robòtic són els principals projectes de l'hospital d'aquests últims mesos / Foto: Asepeyo

L'Hospital Asepeyo de Sant Cugat, especialitzat en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, compleix 25 anys des de la seva obertura a Sant Cugat -a Can Sant Joan-. Des de l'any 1996, l'hospital ha fet més de 320.000 consultes a pacients, ha atès més de 239.000 urgències, ha realitzat més de 318.000 proves diagnòstiques, 190.000 intervencions quirúrgiques i 482.000 sessions de rehabilitació. El director mèdic d'Asepeyo, Santiago Gallardo, assegura que gràcies a aquests 25 anys i a l'experiència dels seus especialistes l'hospital s'ha situat com a 'centre referent de traumatologia i rehabilitació, especialment en aquelles patologies vinculades a l'àmbit laboral'.

Els últims projectes destacats d'Asepeyo són la creació de la primera pròtesi mioelèctrica d'avantbraç que permet l'ús funcional i natural de la mà a través del reconeixement dels patrons de moviment d'un pacient amputat i la participació en el projecte d'un exoesquelet robòtic que permet caminar a persones amb lesions medul·lars.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.