Veïns i comerciants de la zona de l'Estació demanen mesures per millorar l'entorn


  • Comparteix:

Entre d'altres coses, demanen vianantitzar els carrers Doctor Murillo i Villà

Entre d'altres coses, demanen vianantitzar els carrers Doctor Murillo i Villà

Comerciants, empresaris i veïns del barri de l'estació de Sant Cugat han posat en marxa una recollida de signatures per tal de demanar a l'equip de govern algunes mesures que permetin millorar l'entorn i facilitar l'accés als comerços de la zona. Entre d'altres coses, proposen la vianantització dels carrers Doctor Murillo i Villà per evitar els conflictes que es generen, segons diuen, a l'encreuament amb Àngel Guimerà.

Millorar la zona del centre-estació i treballar per fer un entorn més agradable pels ciutadans i amb millors accessos pels comerços són els objectius principals de la campanya que engegaran els veïns, empresaris i comerciants del barri de l'estació de Sant Cugat.

Entres les diferents propostes, aquest col·lectiu demana la viananització dels carrers Doctor Murillo i Villà, ja que consideren que des de la construcció de túnel soterrat de l'estació, es creen molts conflictes a la cruïlla del carrer Villà amb l'avinguda d'Àngel Guimerà. Ho explica un dels impulsors de la iniciativa, Carles Portabella.

Carles Portabella

Demanem la vianantització dels carrers Doctor Murillo i Villà, perquè comportaria millores de trànsit. Creiem que des que s'ha construit el túnel de l'estació s'ha generat un conflicte en la cruïlla del carrer Villà amb Àngel Gumierà.


Els impulsors de la campanya també proposen que es reubiquin els aparcaments de bicicletes i que es millori les ubicacions de les zones de càrrega i descàrrega, així com un millor funcionament i distribució de l'enllumenat públic. En aquest sentit Portabella, ha explicat que hi ha zones dels carrers que es queden sense il·luminar un cop tanquen els comerços.

Carles Portabella

Proposem més ubicació de pàrquins de bicicletes per ordenar-les. Una millor ubicació de les zones de càrrega i descàrrega, així com més llum, perquè hi ha zones molt fosques que depenen dels comerços.


D'aquesta manera, els comerciants, empresaris i veïns d'aquesta zona intentaran recollir el màxim de signatures possibles fins el 10 de març, data en que tenen previst entregar les propostes a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.