La 47a. Marxa Infantil del CMSC tindrà un recorregut més suau amb parada a Can Coll per dinar


  • Comparteix:

Les inscripcions s'obren el 14 de març

Les inscripcions s'obren el 14 de març

Can Coll és el punt escollit per fer la tradicional parada per dinar en la 47a. edició de la Marxa Infantil de Regularitat, que organitzarà el Club Muntanyenc el proper 10 d'abril. Els responsables d'aquesta iniciativa han triat un únic circuit, més suau que en edicions anteriors, per facilitar la participació dels infants i, també, perquè els pares i mares s'hi apropin per gaudir d'una diada familiar a la natura.

La imatge d'un castell assolellat, dibuixat per Marc Vallribera, de 8 anys i alumne de l'escola La Floresta, i un camí amb pendent, obra de Teresa del Castillo, de 6 anys i de la mateixa escola, són els dibuixos escollits per il·lustrar la samarreta i el cartell de la 47a. edició de la Marxa Infantil, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat. Enguany, s'han rebut un total de 662 dibuixos de totes les escoles de Sant Cugat.

Pel que fa al recorregut d'aquesta popular iniciativa, aquest any, els organitzadors han escollit un itinerari suau de 14 quilòmetres que passarà per Can Coll, on farà la tradicional parada per dinar, i que seguirà el mateix traçat per tots els participants. Un dels membres de la comissió organitzadora, Pere Aranda, explica les característiques del circuit.

Pere Aranda

És una marxa suau, el punt més alt de la marxa es de 206 metres d'alçada. No hi ha cap pujada important. Creiem que no representa cap dificultat per ningú.


Des de l'organització esperen assolir en aquesta edició la participació d'uns 1.800 nens i nenes, que com ja és habitual, es dividiran en dues categories: de 6 a 11 anys i de 12 a 14 anys.

El coordinador de la Marxa, Joan Carles Alayo, considera que aquesta iniciativa, ja molt arrelada a la nostra ciutat, es prepara com una 'gran festa' que pot convertir-se, a més, en una forma d'iniciar els més petits en el món del muntanyisme.

Joan Carles Alayo

Ho resumiria com una gran festa muntanyenca. Un grup de nois i noies que participen en aquesta festa. Per nosaltres és una festa.


Les inscripcions per la Marxa Infantil s'obriran el dia 14 de març. A més, diferents monitors del CMSC aniran a les escoles de Sant Cugat per informar directament als nens i nenes de les característiques de la Marxa d'enguany.

Un any més, els organitzadors posaran també un servei d'autobusos gratuïts per als pares i mares que es vulguin apropar a dinar amb els nens a Can Coll.

Pel que fa a l'entrega de premis, aquesta tindrà lloc el dia 21 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.