Sant Cugat Comerç comença les rebaixes amb la previsió de facturar més que l'any passat

Des de l'associació comenten que l'empitjorament de la situació epidemiològica els ha fet perdre vendes durant la campanya de Nadal


  • Comparteix:

L'eix comercial de Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'eix comercial de Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) espera facturar entre un 8 i un 12% més que l'any passat durant les rebaixes d'hivern. Així ho ha manifestat el gerent de l'entitat, Jesús Carballo, que també ha explicat que la campanya de Nadal va començar molt bé -just després del Black Friday i durant el pont del desembre-, però que l'augment de contagis de coronavirus durant la sisena onada de la pandèmia els va fer trontollar: 'Va començar tot molt bé, però quan es va començar a parlar de les noves restriccions, ens va anar molt malament perquè van baixar les vendes. Va fer que la gent no sortís tant al carrer i que agafés més por, i van baixar bastant les vendes. Després es van recuperar just abans de les setmanes de Nadal, però això ha fet que no es recuperi el nivell que portàvem d'abans'.

Ara, però, des de StC encaren amb optimisme la campanya de rebaixes: "Per a nosaltres, la campanya de rebaixes ha de funcionar sola". Igualment, expliquen que estan esperant si poden organitzar, com a final de campanya, el tradicional 'Estocs a Fora', en un nou format que anomenaran 'market'. Carballo avisa, tanmateix, que l'evolució de la pandèmia decidirà si es pot celebrar o no.

De moment, assegura que els santcugatencs poden trobar fins a un 50% de descompte, tot i que l'habitual aquests primers dies és d'entre un 20 i un 30%. "I al final de la campanya de rebaixes ja podem arribar a trobar fins a un 70% de descompte", conclou Carballo.


Jesús Carballo

Va començar tot molt bé, però quan es va començar a parlar de les noves restriccions, ens va anar molt malament perquè van baixar les vendes. Va fer que la gent no sortís tant al carrer i que agafés més por, i van baixar bastant les vendes. Després es van recuperar just abans de les setmanes de Nadal, però això ha fet que no es recuperi el nivell que portàvem d'abans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.