Maius, el vi santcugatenc que surt a Netflix

Unes caixes d'aquest vi que es ven al carrer Sant Maria apareixen en una escena de la sèrie sueca 'Bonus Familjen'


  • Comparteix:

Moment de la sèrie on surt la marca catalana de vins. Foto: Netflix

Moment de la sèrie on surt la marca catalana de vins. Foto: Netflix

El vi santcugatenc Maius apareix a la sèrie de Netflix sueca 'Bonus Familjen'. El propietari d'aquesta marca, Josep Gómez, ha explicat a Cugat Mèdia que la seva presència no va ser pactada i és un 'coincidència', ja que un dels països on exporta el seu vi és precisament Suècia. Gómez admet, però, que ha tingut molta repercussió aquesta aparició casual i que ha notat com li han crescut una mica les comandes.

Josep Gómez sabia des de 2016 i 2017 que unes caixes del seu vi Maius apareixien en aquesta sèrie, però que no ha estat fins als últims mesos que ha començat a donar-li més importància, ja que més clients i amics li ho comentaven. Maius exporta a Suècia i Gómez afirma que la seva presència en la sèrie es tracta "d'un cúmul de casualitats". Celebra que això li ha ajudat a fer marca i, a més, ha rebut alguna comanda extra de clients de la zona de Barcelona.

'Bonus Familjen' és una sèrie tragicòmica que tracta sobre una parella que acaba de començar i. juntament amb els seus fills, s'enfronta a desafiaments emocionals i les complicacions de la vida familiar.


Josep Gómez

Alguna petita comanda d'algun client hem recuperat de la zona de Barcelona. Ajuda a fer marca, a què ens coneguin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.