El Rotary Club Sant Cugat premia a diferents professionals de la sanitat en la 31a Nit Rotària

El doctor Josep Maria Corominas Caroma i l'equip humà de l'Hospital Universitari General de Catalunya van ser els guardonats de l'edició d'enguany


  • Comparteix:

Josep Maria Corominas (dreta) i les representants dels treballadors de l'HUGC, a la Nit Rotària de dissabte passat / Foto: Cedida

Josep Maria Corominas (dreta) i les representants dels treballadors de l'HUGC, a la Nit Rotària de dissabte passat / Foto: Cedida

El Rotary Club Sant Cugat ha guardonat aquest dissabte al doctor Josep Maria Corominas Carmona amb el Premi Harris Fellow i a l'equip humà de l'Hospital Universitari General de Catalunya amb el Venus de Sant Cugat, en el marc de la 31a edició de la Nit Rotària. L'entrega de guardons s'ha fet al Restaurant Masia Can Ametller, on s'han reunit més d'una cinquantena d'assistents en el sopar solidari per col·laborar en la lluita contra la pòlio.

En la celebració d'enguany també van lliurar-se els beneficis recaptats en el 15è Concert de Música per a la Solidaritat, celebrat el 10 d'abril. El 90% de les recaptacions es destinen a l'entitat solidària santcugatenca, Gilgal Solidari i, el 10% restant, s'ha donat al Fons de Catàstrofes del Rotary per pal·liar els problemes dels refugiats d'Ucraïna. Així mateix, el club ha obert un compte corrent per tal de recollir donacions pel país ucraïnès.

Els guardonats d'aquesta 31a edició de la Nit Rotària han estat personalitats que formen part l'àmbit sanitari, per tal de reconèixer la seva tasca. En el cas del premi Harris Fellow, el Rotary l'ha entregat al doctor Josep Maria Corominas Carmona en homenatge pels més de 50 anys que porta dedicant-se a la pediatria a Sant Cugat.

D'altra banda, s'ha volgut valorar a l'equip humà de l'Hospital Universitari General de Catalunya, que ha rebut el guardó Venus de Sant Cugat per la tasca vital que han dut a terme els professionals sanitaris en els darrers anys de pandèmia.

Entre les personalitats assistents al sopar i entrega de guardons, hi ha hagut l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch, i Vorobyov Artem, cònsol d'Ucraïna a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.