El Digital Impulse Hub rep el reconeixement la Comissió Europea

Amb la distinció, el DIH s'integra en la xarxa European Digital Innovation Hubs del Digital Europe Programme


  • Comparteix:

Fotografia de família de les entitats fundadores i col·laboradores del Digital Impulse Hub / Foto: Digital Impulse Hub

Fotografia de família de les entitats fundadores i col·laboradores del Digital Impulse Hub / Foto: Digital Impulse Hub

El Digital Impulse Hub (DIH), del qual forma part l'Ajuntament de Sant Cugat, ha rebut el Seal of Excellence de la Comissió Europea per formar part de la xarxa European Digital Innovation Hubs (EDIHs) del Digital Europe Programme. Així, el DIH adquireix el dret de participar en les convocatòries restringides d'aquest programa. L'organisme reconegut treballa per impulsar la transformació digital, la digitalització de la indústria i el comerç, l'administració local, la formació, el creixement d'start-ups digitals, la innovació i la competitivitat internacional de les pimes.

La resolució de la Comissió Europea defineix el DIH com un projecte "consolidat, que s’adapta amb totalitat als objectius dels requisits de la convocatòria del Digital Europe Programme per contribuir al progrés en la digitalització de les empreses i les administracions catalanes". Les aliances entre els diferents socis del DIH i la "capacitat de planificació i distribució de rols adient al pla d’actuació de la Unió Europea en matèria de digitalització" també s'han tingut en compte a l'hora de lliurar el segell.

El DIH té com a socis fundadors la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia, la Universitat Oberta de Catalunya, el Consorci Localret, els Ajuntaments de Sant Cugat, Terrassa i Rubí, el Consell General de Cambres de Catalunya i la Cambra de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.